fortypoundhead.com

dwirch

Joined:
2005-01-01
08:24

Last Seen:
2017-11-23
14:53

Posted on:
2014-02-17
12:59

No console to VM via web portal

Report Back to Forum Back to All Forums

I've only seen two other slightly related posts about this issue, and I've run down what little troubleshooting was presented in those posts. What's happening is from within App Controller, select a VM, then click on Console (or right-click and select console). What happens next is a window opens, with two buttons ("Send Ctrl+Alt+Del" and "Reconnect") along with a big empty square where the console is supposed to appear. I've tried this from three different client machines, two different versions of IE, and four different user accounts, all with no success. RDP works fine, name resolution between all the machines work fine, and can connect to console from SCVMM. Any ideas?

You must be logged in order to post a reply.




Recent Forum Posts

Advanced search added
dwirch posted on September 23, 2017 at about 13:44 in Site News

Job Spammer: Gaurav Mehta - AgreeYa Solutions
dwirch posted on September 22, 2017 at about 10:35 in Spammers

Job Spammer: Prutha Siri - Javelin Systems
dwirch posted on September 10, 2017 at about 6:15 in Spammers

New security implemented
dwirch posted on September 7, 2017 at about 7:16 in Site News

Malicious IP Checker Companion Tool
dwirch posted on August 12, 2017 at about 20:24 in Site News

Job Spammer: Steve Adams
dwirch posted on August 8, 2017 at about 7:44 in Spammers