HP Virtual Connect Flex-10 update fails

Posted On 2011-01-27 by FortyPoundHead
Keywords:
Tags: Hardware Tip Tutorial 
Views: 2978


I ran into a peculiar error when updating the Virtual Connect Flex-10 in my HP C7000 blade enclosure. Things looked fine the first time around, but after logging in to the web interface, one of the modules still showed the old version.

Several reboots (through the admin interface) failed to fix the problem. Re-executing the upgrade process also failed to fix the problem. The error shows as follows:

HP firmware update error message

ERROR: Previous firmware update operation on one or more modules is not completed

I went around and around trying to figure out why. The solution?

Re-seat the problem module. In my case, it was module 1 that was bad. By simply pulling the module out of the enclosure for about 30 seconds, and re-inserting, the update "completed", and I was able to view the proper information in the admin interface.

Hope this helps someone else out!


About the Author

has posted a total of 1974 articles.


Comments On This Post

No comments on this post yet!


Do you have a thought relating to this post? You can post your comment here. If you have an unrelated question, you can use the Q&A section to ask it.

Or you can drop a note to the administrators if you're not sure where you should post.


Your IP address is:54.167.216.239

Before you can post, you need to prove you are human. If you log in, this test goes away.


Code Links